Как мога да печеля точки?

Забавлявай се с мобилното приложение BulgarianCinema – гледай любими български филми и актьори, отговаряй на въпроси и печели бонус точки! Натрупаните точки може да използваш, за да се включиш в томболите и игрите, които ще организираме специално за всички киномани и любители на българското филмово и театрално изкуство!

Сподели с приятел
Препоръчай на своите приятели приложението BulgarianCinema, спечели бонус точки и заедно гледайте любимите си български филми. Може да споделиш приложението като влезеш на екрана с информация за твоя профил “Членство”. Там избери опцията “Сподели с приятел” и изпарти информация за мобилното приложение BulgarianCinema по най-удобния за теб начин: чрез имейл, социални мрежи или други канали. Приятелите ти ще получат “Код от приятел”, който трябва да въведат при регистрация в BulgarianCinema. За първите 5 от твоите приятели, които се регистрират и използват получения “Код от приятел” ще получиш по 5 бонус точки.

Сподели с приятел

Отговаряй на въпроси
За всички абонати на мобилното приложение BulgarianCinema е подготвена програма за лоялност, която включва интересни игри и забавления. Тествай своите знания за българското кино и театър и печели бонус точки. Следи и отговаряй на загадките на BulgarianCinema в меню “Промоции”. Там ще намериш въпроси за български актьори, филми, любими фрази и много други. Избери си въпрос, натисни бутона “Код”, въведи верния отговор в полето и готово! За всеки верен отговор ще получаваш по бонус точки.

Отговор на въпроси

Гледай български филми през приложението
Bulgarian cinema ти дава и още една възможност да натрупаш бонус точки. Наслади се на българските игрални и документални филми и получи по една бонус точка за всеки изгледан филм. Всички филми може да гледаш от страничното меню на мобилното приложение в секция “Филми”. Там ще откриеш три категории – Всички, Най-гледани и Най-нови филми. Имаш възможност да търсиш по ключова дума или заглавия. Всеки изгледан от началото до края филм ти носи по една бонус точка. Всички натрупани точки са част от програмата за лоялност на мобилното приложение BulgarianCinema.

Съвет: Трябва да изгледаш филма до край, за да получиш бонус точки.

Отговор на въпроси

Попълни профила си
Ако искаш да спечелиш още 10 бонус точки попълни информацията в своя профил в мобилното приложение BulgarianCinema. Отиди на екран “Членство”, избери опцията “Корекция” и попълни посочените полета. Може да попълниш и редактираш профила си по всяко

Попълни профила си

Изтегли приложението от тук