Warning: Undefined array key "status" in /home/iclarity/news.bulgariancinema.com/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/easy-facebook-likebox.php on line 69

Warning: Undefined array key "status" in /home/iclarity/news.bulgariancinema.com/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/easy-facebook-likebox.php on line 85

Warning: Undefined array key "status" in /home/iclarity/news.bulgariancinema.com/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/easy-facebook-likebox.php on line 191

Warning: Undefined array key "status" in /home/iclarity/news.bulgariancinema.com/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/easy-facebook-likebox.php on line 193

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/iclarity/news.bulgariancinema.com/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/instagram/admin/includes/class-esf-insta-skins.php on line 111

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/iclarity/news.bulgariancinema.com/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/facebook/admin/includes/efbl-skins.php on line 126
Научи повече за BGCinema Chatbot! – Обичам българското кино – BulgarianCinema.com

Научи повече за BGCinema Chatbot!

Чатботът е сред последните новости на Viber и представлява автоматизирана система за комуникация между потребителя и автоматизиран робот. На 14 февруари 2019 г. стартирахме новия стикер пакет “Любов като на кино”, като заедно с него се появи и ПЪРВИЯТ по рода си чатбот за българско кино! Ако все още не сте се присъединили в чатбота може да го направите още сега! Пакетът “Любов като на кино”  ще е наличен в маркета на Viber до 14.05.2019 г., а всички, които го изтеглят ще могат да използват стикерите и след това до смяната на своето устройство.

Търсите любопитна информация за българско кино? BGCinema Chatbot е Вашето решение! Чатботът ще Ви помогне да научите интересни факти от света на киното, да правите забавни тестове и да отправяте предизвикателства към приятелите си. Звучи страхотно, нали?

Ежедневно хиляди потребители търсят отговора на въпроса, коя е тяхната екранна половинка. Над 18% от българските дами, които потърсиха отговор на този въпрос в нашия BGCinema Chatbot във Viber откриха, че Яким от “Дами канят” е тяхното съвпадение за екранна половинка!

Какво може да правите в BGCinema Chatbot:

1. Изтеглете си кино изненада и вижте какво е късметчето за деня.
2. С BGCinema Chatbot може да откриете коя романтична натура на филмов герой се крие във Вас. Дамите могат да открият съвпадения в характера си с героини като борбената Лора от “Привличане”, сексапилната Жана от ”Романтична история”, лудата глава Биляна от “Дъвка за балончета” и много други. Сред мъжете се крият характери като неустоимия Калин от “Привличане”, чаровникът Яким от “Дами канят” и други. А, кой ще е Вашият образ?
(клип)
3. Бързо и лесно може да предизвикате своите приятели в чата. Направете тест и когато получите резултата с образа на филмов герой/героиня предизвикайте приятелите си да открият тяхното съвпадение. А, защо не след това заедно да изгледате българските филми с героите, чиито образ съвпадат с Вас?
4. В BGCinema Chatbot има филмов съветник, който препоръчва подходящи български филми за гледане спрямо настроението. Селекцията се прави от голямо разнообразие документални, комедийни, драматични, детски филми и сериали в това число българска класика и съвременно кино.
5. Рубриката “Кътчета от България” показва изключителни кадри от различни места в нашата страна, където са снимани част от сцените на любимите български филми.

Не пропускайте да се присъедините и към нашето Viber Community Обичам БГ кино & театър . Мястото, където ще научавате първи всичко актуално около любимите български звезди и света на киното и театъра.
Не се колебайте да внесете любов и забавление в онлайн комуникацията си с новата серия стикери и чатбота за българско кино .