Viber стикер „ТИ ШЕ СИ ЛЯГАШ ЛИ?“

СТИКЕРИТЕ, С КОИТО БЪЛГАРСКОТО КИНО ОЖИВЯВА!

Viber стикер „ТИ ШЕ СИ ЛЯГАШ ЛИ?“

“Господин за един ден” пресъздава приключенията на беден музикант с многолюдно семейство, който въпреки бедността е готов да пожертва всичко, което има заради илюзията за друг живот. Аспарух Кънчов (Пурко) е селски музикант, който постоянно търси нови начини за бързо забогатяване и изпада в нелепи ситуации. Баща на много деца, участник в две войни с много ордени за храброст, а на всичко отгоре и бирникът иска да му вземе кравата. Един хубав ден той докосва мечтата си — превръща се в добре облечен градски господин. Дали обаче новата му самоличност ще пасне на свободната душа на музиканта? Илюзията рухва, но той намира кураж отново да надуе своя кларинет.

Тодор Колев пресъздава виртуозно образа на Пурко! Една от култовите реплики във филма оживява във Viber стикера “Ти ше си лягаш ли?”.

„Господин за един ден“ е български игрален филм от 1983 година на режисьора Николай Волев, по сценарий на Никола Статков. Създаден е по разказите „Чуждоземецът“ и „Господинът“ на Никола Статков. Музиката във филма е композирана от Иван Стайков.

Последвайте нашето Viber Community “Обичам БГ кино и театър” за повече интересна информация около българското кино и театър.

Viber стикера “ТИ ШЕ СИ ЛЯГАШ ЛИ?” можете да изтеглите тук.