Viber стикер “Опасна си”

Любимите любовни фрази оживяват в “Любов като на кино”!

“Дами канят” е един от незабравимите български игрални филми на много поколения българи. Сюжетът разказва по един комедиен начин за любовните авантюри на един красив мъж. Яким Вълев Донев (ролята е изиграна от невероятния Стефан Данаилов) е чаровен инструктор по шофиране, който след неуспешен брак се отдава на любовни афери. Неотразимият Дон Жуан не успява да бъде хванат в капана на дамите, които правят всякакви опити да го свалят. Те са привлечени от него, тъй като той им дава вяра в самите тях. Любовните му афери са безброи, както и разбитите сърца в тази опасна игра.
В един от любовните миговете с курсистката Мима (ролята е изиграна от Мариана Димитрова), той възкликва “Опасна си”. Поводът е разговор с нейният съпруг, в който тя споменава, че ще покани инструктора на обяд. Това ни вдъхнови репликата “Опасна си” да оживее във Viber стикер.

Може да си припомните този момент от филма във видеото:

Изтеглете Viber стикера “Опасна си” и не пропускайте да се забавлявате с нашия BGCinema Chatbot. За повече интересна информация около българското кино и театър, последвайте нашето Viber Community “Обичам БГ кино и театър”.